Filmari clip Sophia "Right Here, Right Now"

filmari-clip-sophia-right-here-right-now-6

De Sophia am mai scris in urma cu un an, atunci cand lansase clipul "My Love" si va spuneam ca este cel mai nou proiect MediaPro Music. Piesa a avut succes, clipul arata bine, dupa care n-am mai auzit de ea foarte mult timp...

Iata ca ea se pregateste acum sa lanseze cel de-al 2lea single: "Right Here, Right Now" se numeste acesta si va beneficia si de un videoclip care a fost filmat saptamana asta. Filmarile s-au desfasurat la domeniul Stirbei (Buftea) iar Rocca (de la Firma) a fost 'vinovat' de regie (a mai regizat si clipurile Marius Nedelcu feat Giulia "Rain" sau Andra "Dragostea Ramane").

Ciprian Strugariu, unul dintre fotografii nostri preferati, a realizat la filmari pozele de mai jos (thx Cip! :D ). Asteptam sa ascultam si piesa, revenim cu ea atunci cand va fi lansata... pana atunci, va invitam sa reascultati "My Love" si sa va uitati peste poze!

filmari-clip-sophia-right-here-right-now

filmari-clip-sophia-right-here-right-now-9

Credit poze: Ciprian Strugariu.


23 comentarii

  • [...] Si Sophia a lansat in urma cu doua zile un videoclip de sezon: este vorba de “Forever Christmas“, un nou single dedicat sarbatorilor de iarna. A fost filmat la sfarsitul lunii octombrie in regia lui Rocca, la domeniul Stirbei. Tot in octombrie a filmat si videoclipul piesei “Right Here, Right Now” (v-am prezentat cateva poze de la filmari). [...]

  • Ce are fata de nu e talentata? nu-si arata tatele si picioarele pana la chilotii inexistenti?! Nu canta manelisme sau, cum e mai nou, house de 2 lei, ca "fata-sudoku-Inna" care a ajuns sa ceara 10 mii de euroi pentru un "concert" cu onomatopeele ei?
    Doar pentru asta si ar trebui STIMATA!
    Eu lucrez intr-un post de radio in strainatate si caut de innebunesc alte piese de-ale ei, dar ori si-a ales un nume de arta prea comun - sau prea in comun cu altii - ori a incetat sa mai cante (?!).
    Eu sper ca va continua, indiferent cine-i ta-su, pentru ca are clasa cu duiumul, ceea ce pipitele alea de se oracaie pe muzicile "digeilor" lu' peste nici nu pot visa vreodata.

  • [...] prezentat pe atunci cateva poze de la filmari realizate de Ciprian Strugariu (thx inca o data Cip!)… Era si timpul sa va prezint produsul [...]

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL