Filmari videoclip: Bug Mafia & Loredana - Fara Cuvinte

Atunci cand v-am povestit despre primul an de internet al baietilor de la BUG Mafia, va spuneam ca cei trei vor filma un videoclip la o noua colaborare cu Loredana: "Fara Cuvinte". Videoclipul s-a filmat, insa va fi lansat luna viitoare impreuna cu noul album al trupei: "Inapoi in viitor". Despre primul an pe internet Tataee a declarat:

Desi a trebuit sa facem si lucruri care nu ne-au facut placere, cum ar fi inlaturarea de pe YouTube a aproape 4500 de clipuri ce insumau peste 50 milioane de vizualizari, evolutia site-ului, a canalelor si paginilor oficiale B.U.G. Mafia in primul an de functionare nu poate decat sa ne bucure. 350.000 de descarcari de pe site ale celor 4 piese de pe “Inapoi In Viitor” puse la dispozitia publicului pana acum, peste 18 milioane de vizualizari ale clipurilor si pieselor oficiale B.U.G. Mafia pe YouTube si cei peste 90.000 de utilizatori Facebook ce urmaresc pagina oficiala a trupei ne motiveaza sa producem in continuare materiale la standardele cu care ne-am obisnuit fanii.

Piesa "Fara Cuvinte" face aluzie la modul in care ii lasa pe baieti rautatea pe care o vad in jur. Ca sa inspire decaderea societatii, si videoclipul s-a filmat printre ruine. Ideea i-a placut Loredanei, care nu este singura surpriza pregatita de mafioti :). Inca doi actori vor filma alaturi de trupa, dar numele sunt secrete momentan. Din piesa, artistii vor deocamdata sa dezvaluie doar partea instrumentala.

La intrebarea de ce nu au mai colaborat cu Loredana de acum 13 ani, Tataee a raspuns:

"Nu a fost in niciun caz vorba de vreo cearta, dar avem impresia ca suntem niste artisti inteligenti care nu vor sa sufoce o idee folosind-o prea mult."

Mai jos vedeti o stire de la ProTV legata de filmarile clipului.


11 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL