Filmari videoclip Deepcentral - "Cry It Away"

Despre Deepcentral am scris in decembrie: este un nou proiect dance romanesc, din care fac parte Doru (ex-Bliss) si George (ex-Demo). Ei s-au lansat cu piesa "Cry It Away" - ascultati-o mai jos, cu siguranta o stiti! Mie cel putin imi place mult, o aud mereu la radio si inca nu m-am plictisit de ea... Doru si George au inceput sa lucreze la acest proiect in 2006, fiind sustinuti de casa de discuri Universal.

Ei bine, Deepcentral au filmat ieri primul lor videoclip, la piesa "Cry It Away", Monden.info fiind singurul site/blog prezent la filmari! Va prezentam asadar in exclusivitate cateva poze de la filmari, realizate de fotograful nostru, Andrei Spirache. ;)

Regizor a fost Marian Crisan (castigator Palme d'Or @ Cannes). S-a filmat intr-o cladire de birouri din Bucuresti, cu multa figuratie, absolut toti fiind imbracati la costum. Ce se intampla mai departe in videoclip... O sa va invit sa aflati cand va fi lansat! Pana atunci va las sa ascultati din nou piesa si sa va uitati peste pozele de la filmari.


7 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL