Filmari videoclip Guess Who "Locul Potrivit"

guess-who-filmari-clip-locul-potrivit-11

Guess Who a filmat ieri un nou videoclip, la piesa "Locul Potrivit" ("Noi in Anul 2000"), dupa cum a anuntat pe blogul sau.

Filmarile s-au desfasurat la Studiourile MediaPro (Buftea), pe platoul 2 - cel mai mare platou de chroma din Romania, cu 400mp de green screen. Regizor a fost Marian Crisan, castigator Palme d'Or la Cannes in 2008, 'vinovat' pentru numeroase videoclipuri romanesti, cele mai recente fiind Puya "Change" si "Undeva'n Balkani", Sisu "Ai vrea sa ai", Voltaj "Vara Trecuta", Sistem "Boca de Inferno" etc.

"Locul Potrivit" s-a lansat la sfarsitul lunii septembrie pe Kiss Fm si s-a bucurat rapid de succes. Laur (Guess Who) a lansat recent si clipul piesei "euGEN", filmat la inceputul lui august, tot la Buftea.

Albumul sau "Probe Audio" va fi reeditat / relansat in decembrie si va contine 4 piese noi, printre care si "Locul Potrivit". Pana atunci insa, nu uitati de lansarea mixtapeului "Ap 71" semnat Agresiv / Okapi Sound, pe care veti gasi piese noi / remixuri Guess Who, Spike, Grasu XXL, Maximilian, Junky, JJ, Tranda, Skizzo Skillz etc. Pe 20 noiembrie va fi lansat pe AgresivMusic.com iar pe 6 decembrie va fi concertul de lansare in Silver Church!

Gata cu vorba, va las cu pozele facute de noi ieri la filmari... sa va vad daca recunoasteti toate personajele din poze. :D Revenim si cu un video making-of.

guess-who-filmari-clip-locul-potrivit-26

guess-who-filmari-clip-locul-potrivit-4

guess-who-filmari-clip-locul-potrivit-7

guess-who-filmari-clip-locul-potrivit-22

guess-who-filmari-clip-locul-potrivit-14

Mai multe poze:

Credit poze: Monden.info Fotografi: Pyuric & Bimus Nu aveti voie sa le preluati fara acordul nostru in prealabil Ne gasiti la adresa de mail contact [at] monden.info


58 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL