Firma - Doua suflete (videoclip nou)

Trupa Firma lanseaza cel de-al doilea clip de promovare a albumului Descantece - Doua suflete. Materialul video e regizat chiar de solistul trupei, Daniel "Rocca" Stoicea si propune o abordare din perspectiva cinematografica.

 

Free Space Films a asigurat producția materialului video, iar colaborarea cu Rhea Costa și-a pus amprenta asupra styling-ului clipului.

Albumul ”Descantece - Vol. 1” si piesa ”Tot ce va fi (este scris)”, primul single de pe urmatorul volum, inclus deja in setlist-urile celor mai recente concerte, au starnit admiratia fanilor care asteptau demult aceasta revenire a trupei si fascinatia noilor generatii care acum descopera universul Firma.

O dovada a aprecierii trupei in noul context este si premiul MOST WANTED COMEBACK, pe care Firma l-a primit la Premiile SUNETE 2014 (1 noiembrie). In toamna lui 2014, FIRMA a descantat mai multe colturi ale Romaniei (Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta), printr-un turneu national de promovare a noului material discografic”Descantece Vol.1 - Limited Edition Tour”, care a prilejuit o reintalnire cu publicul autohton.

Cum vi se pare noul album Firma? Va bucurati ca s-au intors in muzica? 


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL