floWmo - My Beat (videoclip artist nou)

floWmo, noul proiect muzical out-of-the-box, a starnit deja reactii in industrie inainte de lansare. Primul single, #MyBeat, a ajuns intai la urechile mai multor nume mari de la noi din tara.

Catalin Maruta, Adela Popescu, Amna, Liviu Teodorescu si Adda sunt doar o parte dintre personalitatile care au fost cucerite de prima piesa floWmo.

MyBeat are un sound original, soundul "floWmo" - o combinatie de pop, dance, minimal pop, retro, acustic, care te cucereste din prima ascultare. "Nu stim ce gen muzical este . E greu sa il incadram undeva. Noi ii spunem pentru ca e... natural - te trece prin toate starile intr-un mod minimalist si complex, in acelasi timp."

floWmo este format din doi artisti, producatori si songwriteri romani de succes, care au compus piese number one si top 10 in topurile radiourilor de la noi din tara. Cei doi baieti floWmo au experienta internationala - au avut sesiuni in SUA, Londra si Suedia, lucrand cu compozitori care au scris pentru Rihanna, Miley Cyrus sau Pussycat Dolls.

"Iubim muzica. Si am pus in floWmo tot sufletul nostru si toata energia noastra buna pentru oamenii care ne asculta. floWmo e mai mult decat muzica - floWmo e o stare, e un vibe, iar #MyBeat este o piesa care iti arata ca doar de tine depinde sa iti indeplinesti visurile. La proiectul floWmo lucram de aproape 2 ani si, in timp ce lansam acum primul single, pregatim deja primul album."

Cum vi se pare ca suna acest nou proiect?

Taguri: my beat, flowmo

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL