Fly Project - Back in My Life (videoclip nou)

Fly Project au lansat in final videoclipul pentru piesa Back in My Life. Clipul aer un aer retro-glam si urmareste o poveste de dragoste la a carei desfasurare Dan si Tudor sunt martori. E un clip cu happy end si am adauga noi si unul cel putin fierbinte.

Cei doi membri Fly Project, Dan si Tudor, au declarat ca Back in My Life este cea mai buna piesa a lor. Mai mult, odata cu acest track ei isi continua seria de piese mai slow si mai putin dance, inceputa cu Musica. Filmarile au avut loc la inceputul lunii octombrie langa Bucuresti si au durat doua zile, au inclus cadre trase la o herghelie, intr-un restaurant de lux si la aerodromul Clinceni.

Dan a dezvaluit putin din viata lui personala:

Am avut aventuri amoroase picante, de ce sa nu recunosc. Ce e drept, nu au fost atat de elaborate dar dupa cum va puteti imagina, viata unui artist e plina de suprize

PLAY!

De-a lungul timpului Fly Project ne-au oferit multe hituri: Raisa, Unisex, Mandala sau Goodbye, iar succesul lor a trecut granitele Romaniei, ei primind discul de aur in Italia pentru piesa Musica.  Momenta, Fly Project, se afla in turneul La Vita e Bella, care include Rusia, Ungaria, Serbia, Turcia, dar si tari din Asia ca Singapore, Indonezia, Coreea, China sau Hong Kong.

Cum vi se pare videoclipul? Va place povestea din el?

 


3 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL