Francisca feat. F. Charm - Drum de piatra (videoclip nou)

Francisca si F. Charm ne spune povestea unei relatii care trece prin momente grele intr-o piesa plina de metafore - Drum de piatra. Noul lor single apare direct cu un videoclip filmat in natura si printre ruine urbane.

Single-ul "Drum de piatra" este compus de catre Marius Dia, F Charm, George Papagheorghe si Erik si a fost produs in studioul Panda Music. Videoclipul este regizat de catre Dan Petcan si a fost filmat pe parcursul unei zile, la marginea Bucurestiului, la temperaturi scazute, frig pe care Francisca l-a indurat intr-o rochie decoltata.

"Iubirea si ura sunt sentimentele cel mai dificil, chiar imposibil de controlat, in fata carora devenim fragili și vulnerabili. Ratacim, ne afundam in temeri si ajungem sa fugim de propria poveste. Iubim si fugim de suferinta sau ramanem prizonieri cu rani adanci, demascati complet si sfarsind in minciuna. Piesa 'Drum de piatra' reprezinta realitatea multora, transpusa in versuri si, totodata, o parte din mine. In ceea ce priveste colaborarea, pentru un mesaj sensibil, F. Charm este cel mai potrivit", declara Francisca.

"Atat subiectul, cat si intreg sentimentul pe care mi l-a trezit aceasta piesa, de cum am ascultat-o, m-a facut sa raspund cu un 'da' si cu sufletul deschis, la propunerea Franciscai de a colabora. Sunt multumit pe deplin de rezultat, cred in ceea ce transmite atat piesa, cat si videoclipul, imi trezesc sentimente, ceea ce este cel mai important atunci cand se vorbeste despre dragoste. Cand termini de ascultat o piesa, trebuie sa te invete ceva, motiv pentru care ma ghidez pe acelasi motto, care ma bantuie zilnic, adauga F. Charm.

Francisca si-a facut debutul in muzica odata cu aparitia la X Factor, pentru ca apoi sa revina cu doua colaborari. Prima a fost cu Uddi, fostul ei coleg de la emisiunea concurs, Piatra de pe inima, iar apoi a venit cu Lacat la inima, in featuring cu Pacha Man.

Cum vi se pare noua piesa a Franciscai?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL