FreeStay - Din Intamplare (videoclip nou)

FreeStay revin cu un nou single si un videoclip despre iubire, dar si vulnerabilitatea fiecarei relatii. Florin Ristei interpreteaza forte bine rolul indragostitului lovit de sageata lui Cupidon care ii aduce si suferinta, pe langa toate celelalte in videoclipul Din intamplare. 


 “#DinIntamplare este o piesa cu o incarcatura emotionala puternica, care ilustreaza o poveste de dragoste privita din perspectiva barbatului care isi asuma si recunoaste partea lui de vina. Ne-am dorit sa mai umanizam un pic partea masculina care iese sifonata din aproape orice situatie.” a declarat Florin Ristei.

 

Versurile si muzica poarta semnatura lui Florin Ristei, iar #DinIntamplare a fost orchestrata de catre Costin Bodea. Clipul a fost regizat de catre Trandafilm (Ionut Trandafir).

“Piesa este compusa de mine cu ceva timp in urma, intr-o noapte, dupa un concert, in inspiratia diminetii. Si a singuratatii. Sper ca piesa sa atinga multe suflete pentru ca noi intotdeauna punem multa pasiune in orice interpretare live cu trupa FreeStay.” a adaugat Florin Ristei.

Cu un public fidel, care ii urmeaza concert dupa concert, FreeStay a adunat milioane de vizualizari la piese precum “Trebuia sa fii tu”, o colaboare cu Mahia Beldo, “Altfel de magie” sau “Cersetori de iubire”. De asemenea, colaborarea lui Florin Ristei cu Vescan pentru piesa“Las-o” a fost una inedita, aceasta devenind unul dintre hiturile lui 2016, iar recent a colaborat si cu What's Up la Facem ce vrem

Va place piesa celor de la FreeStay?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL