Fresh Kid feat. Alex Velea - Am ramas cu gandul la tine (video)

Antonia si Alex Velea si-au strans toti prietenii pentru noul videoclip Fresh Kid! "Am ramas cu gandul la tine" ii strange pe Smiley, Giulia, DOC, Jazzy Jo si altii intr-o productie video promitatoare in regia lui Velea.

Acesta este teaser-ul / making of-ul celui de-al doilea videoclip Fresh Kid! Piesa se numeste "Am ramas cu gandul la tine" si este un featuring Alex Velea promovat de label-ul lui Alex: "Golden Boy Society".

In acest filmulet ii puteti vedea dand interviuri pe Alex Velea, Smiley, Antonia, Doc, Nicole Cherry, Rashid, Giulia, Jazzy Jo, Tzip Tzop, Serban Cazan, Radu Barbu (regizor) si bineinteles Fresh Kid!

Zvonurile din presa ne spun ca Golden Boy Society ar fi motivul rupturii dintre Smiley si Alex Velea si ar parea ca Velea vrea sa se rupa de HaHaHa Production si sa lucreze separat la label-ul sau. Din aparitia de pe covorul rosu de la ZUMA 2014 si din clipul de mai sus intelegem ca cei doi fratziweari lucreaza in continuare impreuna iar Smiley sustine noul label infiintat.

Intre timp, Antonia a filmat un videoclip cu Jay Sean pentru noul ei single - vezi AICI primele poze!


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL