G Girls - Milk & Honey (videoclip nou)

Inna, Antonia, Lariss si Lori, adica G Girls, fetele de la Global Records, lanseaza o noua piesa impreuna - Milk & Honey, direct cu un videoclip de imagine.

“Milk and Honey” a fost compusa si produsa de Marco&Seba (Marcel Botezan si Sebastian Barac, cei care au compus cele mai multe hituri ale INNEI din trecut, dar si recente “Gimme Gimme”, “Heaven”), Breyan Isaac, INNA, Lariss si David Ciente. Videoclipul a fost filmat in Bucuresti, in regia lui Ionut Trandafir (Trandafilm) si director de imagine Khaled Mokhtar. 

"Ma bucur sa lansam cea de-a doua piesa GGirls. Ne-am super distrat la filmarile clipului. “Milk and Honey”. Am cele mai cool colege! I love GGirls!", a declarat INNA.

“Imi place foarte mult proiectul ‘GGirls’, piesele si abia astept sa auziti “Milk and Honey”, a spus Antonia.

“Este prima mea colaborare cu GGirls, m-am distrat cu fetele la filmare, a fost o super atmosfera si speram sa va distrat si voi alaturi de noi”, a spus Lariss.

“GGirls mereu e pe good vibe, optimism, distractie. “Milk and Honey” mi-a placut de cand am fost sa o inregistram in studio si ma bucur sa va prezentam un nou single”, a declarat Lori Ciobotaru.

Prima piesa a proiectului GGirls se numeste ‘Call the Police’ si a fost compusa de Eric Turner, cu care INNA a colaborat pentru “BOP BOP”, Julimar Santos Oliveira Neponunceno, Marcel Botezan si Sebastian Barac (Marco&Seba), producatorii romani care au compus cele mai mari hituri ale INNEI, dar si pentru Akon.

Inna a lansat recent un nou single, Gimme, Gimme care in doar 28 de zile are 14 milioane de vizualizari si se pregateste de primul turneu in Brazilia si Argentina. Lariss a lansat o piesa noua cu ocazia Valentine's Day, Antonia a venit cu Dor de tine, iar Lori Ciubotaru se pregateste sa isi lanseze propriile compozitii.

Cum vi se pare piesa fetelor?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL