George feat. Jo - Nimeni nu-i perfect (videoclip nou)

Jorge si-a schimbat numele de scena si lanseaza un nou single. Nimeni nu-i perfect e un featuring cu Jo si sub noua lui titulatura - George, fiind o piesa produsa chiar de el si Marius Dia in studioul Panda Music.

Videoclipul este regizat de Alex Ceausu si traduce in imagini o serie de trairi care ne duc cu gandul la filmele retro de la Hollywood.

“Realitatea este pentru mine cea mai puternica muza. Piesa 'Nimeni nu-i perfect' relateaza povestea dintre mine si sotia mea. Relatia noastra a inceput de mai multe ori, asta pana cand am decis ca 'ultimul inceput” sa fie, de fapt, casatoria noastra. Stiam ca pentru a transmite exact mesajul dorit, am nevoie de o parte feminina care sa ma completeze. Jo este una dintre cele mai bune voci la ora actuala in Romania si o apreciez foarte mult”, spune GEØRGE despre noul lui single.

Jo completeaza: “Pe GEØRGE l-am cunoscut la X Factor, cand a venit in finala concursului sa ma anunte ca voi participa la urmatorul sezon al emisiunii 'Te cunosc de undeva'. Dupa o asa surpriza, era imposibil sa nu raman cu o parere buna despre acest om. In momentul in care m-a contactat in legatura cu piesa, am descoperit un artist talentat, care are foarte multe lucruri de oferit pe plan muzical. Piesa mi-a placut de la prima ascultare, am acceptat imediat propunerea lui de a face un featuring si am mers la el la studio pentru a finaliza piesa impreuna. 'Nimeni nu-i perfect' are o poveste in care cred ca ne regasim cu totii si sper sa se bucure de succesul pe care il merita”.

Pe Jorge l-am ascultat ultima oara cu un featuring cu CRBL la Nu ne potrivim, iar in 2013 colabora cu Pavel Stratan pentru piesa Geamantan. Jo, in schimb, a reusit sa se auda pe radio in heavy rotation si chiar sa aiba cea mai difuzata piesa pe radiourile de la noi alaturi de Randi cu Pana vare viitoare, dupa ce ne-a oferit Soapte.

Va place noua piesa George?

 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL