Giulia - Din cauza ta (videoclip)

Giulia vine cu piesa Din cauza ta in cadrul campaniei #maimusic, lansata de cei de la HaHaHa Production. Track-ul beneficiaza de un videoclip simplu, in care cantareata se uita la imagini de familie, proiectate intr-o mansarda.

 

Stiu ca nimic in viata nu e intamplator. Intotdeauna am crezut in destin. De aceea a fost scrisa si piesa 'Din cauza ta'. Este povestea de dragoste dintre mine si sotul meu, omul despre care am simtit, din prima clipa cand l-am luat de mana, ca va fi tatal copiilor mei. "Din cauza ta" cred ca este cea mai pozitiva piesa a mea si sper sa simtiti si voi aroma ei de fericire.", ne spune Giulia.

 

HaHaHa Production sarbatoreste luna mai cu muzica si pasiune. Muzica in stare pura, exact cum o simtim: mai noua, mai multa, mai spontana, mai adevarata, mai libera – #maimusic. Noul single Giulia – "Din cauza ta” este este inca una din piesele in cadrul maratonului muzical inceput la 1 mai. La finalul lunii, toate cele 31 de productii muzicale vor fi disponibile pe compilatia #maimusic. Pana acum l-am ascultat pe Speak cu N-am somn si intr-un featuring cu Feli pentru Gelozia, pe Dox Baxter cu Bricheta sau pe Peter Pop cu Awake.

Care e piesa voastra preferata pana acum din #maimusic?


3 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL