Giulia - Ochii tai (videoclip nou)

Giulia revine cu un nou videoclip, o piesa produsa in studiourile HaHaHa Production si un look nou, toate ambalate in Ochii tai.

Bine ati venit in universul meu! De astazi, va astept cu povestea despre ‪#‎OchiiTai‬. Trec prin cea mai frumoasa si creativa perioada din viata mea si simt ca acum e momentul sa impart tot ceea ce simt cu cei care imi asculta muzica. "Ochii tai" e o piesa de care sunt profund legata mai ales emotional. Sunt foarte recunoscatoare lui Feli Donose si Serban Cazan pentru ca mi-au oferit ocazia sa cant aceasta melodie. Sunt fericita sa cant refrenul unei piese atat de iubite si sunt coplesita de increderea pe care mi-a acordat-o o artista pe care o admir, Elena Carstea.

2016 a venit in viata mea cu foarte multe schimbari profesionale, o noua echipa de la Universal Music Romania si MediaPro Music, un nou sound direct din studioul ‪#‎HahahaProduction‬ si un nou look.

Giulia continua astfel colaborarea cu cei de la HaHaHa Production, alaturi de care anul trecut lansa piesa Din cauza ta, un single aparut in cadrul campaniei #maimusic, Ghici cine si Jocuri deocheate, dupa ce colaborase cu Anthony Icuagu la piesa Sunbright.

Va place noua piesa Giulia? Dar noul ei look?

 
Taguri: ochii tai, giulia

1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL