Giulia Nahmany - Girl To Change Your World (videoclip nou)

Videoclipul melodiei “Girl To Change The World” include, in premiera, secvente din filmul in care Giulia joaca alaturi de renumita Jane Seymour si de alti actori cunoscuti la Hollywood.

Piesa a fost inregistrata in Studio City Sound, un studio celebru din Los Angeles, si a beneficiat de aportul unor producatori respectati in Statele Unite ale Americii, care au lucrat cu vedete precum Eric Clapton sau Alanis Morissette.

Videoclipul include si cadre cu Giulia filmate intr-un studio din Bucuresti. In acestea, artista apare purtand o rochie semnata de un designer roman, Elena Perseil. Giulia Nahmany interpreteaza rolul principal in comedia romantica Love by Design, "Love by Design", o coproducţie romano-

americana, care a fost filmata in Bucureşti, New York si in localitati din Transilvania precum Sighişoara, Saschiz şi Biertan.

Giulia joaca rolul lui Danielle Luca, o tanara a carei viaţa se schimba rapid cand Vivien Thompson, al carei rol este jucat de Jane Seymour, redactorul-şef al unei faimoase reviste, Beguile, din New York, o concediaza din postul de fashion editor, ea fiind nevoita sa se intoarca acasa, in Romania, unde porneşte intr-o calatorie de redescoperire, ajungand ulterior o femeie puternica, celebra si apreciata in domeniul modei.

Din distributie fac parte si Jane Seymour, actrita renumita pentru rolul sau din serialul Dr.Quinn, iar regia este semnata de Michael Damian, cel care a jucat in renumitul “Tanar si nelinistit”.

Filmul pune in valoare Romania la nivel international prin locurile superbe in care a fost turnat si va fi lansat in cinematografele din Romania pe 31 octombrie.

Intre timp si Claudia Pavel a jucat intr-un film pentru care a cantat pe coloana sonora - vezi AICI!


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL