Gojira & Planet H feat. Deliric - Fugi (videoclip)

Asa cum ne-au promis inca de miercuri, Gojira, Planet H si Deliric au lansat astazi videoclipul pentru piesa "Fugi".

Piesa a fost produsa de Gojira impreuna cu Planet H si a fost interpretata pentru prima oara in urma cu doua luni, in cadrul showului Guerrilive, iar de la 1 iulie "Fugi" va fi disponibila pentru a fi descarcata gratuit de pe conturile de Soundcloud ale producatorilor.

Videoclipul a fost filmat in studiourile Media Pro din Buftea si in uzinele faur, la jumatatea lunii mai si a fost regizat de Dragos Musat. Clipul ironizeaza perceptia publicului privind viata artistilor, fiind exploatate cateva clisee (femei, droguri, masini).

In clip ii puteti vedea si pe Adrian Despot (solistul trupei Vita de Vie) si pe fetele de la "Black&White" - un proiect experimental desfasurat in social media.

Iata ce-a spus Gojira despre colaborarea cu Planet H si Deliric:

"Si eu si Planet H suntem rockeri inauntrul nostru si asta se simte in muzica pe care o facem impreuna. Pe de alta parte, Deliric este un mare manipulator de "vorbe"...si asa a iesit ce-a iesit! "Fugi" este fix cum mi-am dorit: scandal organizat. Am avut si sprijinul celor de la Burn in realizarea clipului, fiind ambasadorul lor."

Pe Gojira il puteti auzi mixand vara asta pe scena The Mission Dance Weekend 2012 alaturi de nume mari precum Armin van Buuren, Sven Vath, Chicane, Parov Stelar Band sau Suie Paparude.

Noi v-am prezentat miercuri teaser-ul pentru acest videoclip si v-at aratat destul de nerabdatori sa vedeti si rezultatul final.

Cum vi se pare videoclipul piesei "Fugi" ? Ar trebui ca Gojira, Planet H si Deliric sa mai colaboreze si pentru alte piese?


3 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL