Gojira & Planet H feat. Kluster - Buget (videoclip nou)

Gojira, Planet H si Kluster ne arata ca te poti distra si fara un bani multi in cel mai recent videoclip al lor - Buget. Baietii raman fara sponsorizare si incearca sa filmeze un clip si sa faca rost de bani in regie proprie, iar ce iese, vedeti mai departe.

Despre cooptarea rapper-ului Kluster, Planet H a declarat: "Eu si Kluster am mai cantat impreuna in trupa de nu-metal Narkoma cu ani in urma. E un fel de reuniune pe care o planuim demult, insa doar acum am avut timp si s-au aliniat astrele corect. "

Kluster este cunoscut in mediul underground pentru proiectul sau Shadowbox, in care a combinat ingenios elemente de rap, dub si grime. Artistul a mai colaborat in trecut si cu rapper-ul Chimie dar si cu formatia electro Yelllow, iar in prezent lucreaza alaturi de Planet H la sound-uri si piese inovative.

“Buget” este cel de-al doilea single lansat in acest an de Gojira & Planet H, precedentul, “Regele verii” ft. Robin Proca, avand parte de numeroase reactii pozitive in mediul online, dar si de aclamatii puternice de fiecare data cand s-a auzit live.

 

Va place Buget?

1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL