Gojira & Planet H feat. Stefan Matei - Esteban (videoclip nou)

Gojira & Planet H s-au oprit la colaborarea cu Stefan Matei, solistul trupei Les Elephants Bizarres, rezultatul fiind noul single, Esteban.

Pentru ca cei trei sunt artisti care nu se multumesc cu jumatati de masura, piesa este promovata si de un videoclip pitoresc, un road-trip in adevaratul sens al cuvantului. Acesta a fost filmat in Dobrogea, la sfarsitul lunii septembrie si a insemnat un efort colectiv, posibil datorita prietenilor formatiei, care s-au implicat direct: actritele Ana Ularu si Diana Cavallioti, regizorul si producatorul Robert Ionicioiu si dop-ul Roberto Stan.

 Despre Esteban, Gojira declara, in stilul sau inconfundabil: “Este o piesa de dragoste, despre sentimente curate, adanci, menite sa ne duca pe culmi nebanuite ale succesului!”

Planet H a adaugat si el: "Esteban este prima noastra colaborare cu Stefan Matei. Suntem foarte incantati de rezultat, cu siguranta va fi un highlight la petreceri, este o piesa care nu are cum sa nu te prinda”. Stefan Matei este la primul sau proiect in afara trupei, dupa colaborarea cu Deliric, din 2011 “Imi doream de foarte multa vreme sa lucrez cu Gojira & Planet H, iar telefonul lor a venit la momentul oportun. Am lucrat impreuna piesa aceasta si a iesit cum ne-am imaginat”.

Gojira au mai colaborat cu BUG Mafia la #MMDJ , cu Delia la In culori, si DOC, Deliric Kazi Ploae sau ALAN & KEPA.

Cum vi se pare aceasta colaborare?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL