Grasu XXL & Guess Who - LaLa Song (making of videoclip + interviu)

Avem imagini exclusive si un interviu cu Grasu XXL si Spike de la filmarile videoclipului LaLa Song. In cadre apare si Guess Who, bineinteles, intr-un making of realizat in luna mai.

Videoclipul LaLa Song a fost filmat in luna aprilie insa a aparut abia saptamana asta pe YouTube. Materialul lui Grasu XXL si Guess Who a fost regizat de Spike si echipa Evil Twin iar la filmari a luat parte si gasca Okapi Sound: Agresiv, Griffo, Tranda, Maximilian si euGEN - ei apar si in clip.

Urmariti mai jos imagini making of + un interviu socant/senzational/extraordinar despre iepurasul de Pasti, despre urmatorul videoclip pentru Craciun si multe altele... :)) Multumim Grasu si Spike! 

Vezi AICI poze de la filmari exclusive si videoclipul LaLa Song!

LaLa Song a fost cantata live, cu band, la RMA 2011 si o veti auzi si joi, 13 octombrie in Club Kasho din Brasov la show-ul lui Grasu XXL!

Grasu XXL e pus pe caterinca, asa cum ne-a obisnuit, insa asta i se potriveste foarte bine! Pana la urma, va place clipul?

Video: Valentin-Narcis Sturzu pentru Urban.ro


2 comentarii

  • Tare big grin Il astept pe 'mosu' laughing rolling on the floor

  • si cand termina cu clipurile?k mi.e tare dor de un album de.a lui..relatii cu publicul si ramanem prieteni le.am ascultat de le stiu pe de rostlaughingasa ca hai cu albumu spikebig grinbig grin

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL