Grasu XXL feat Ami - Deja Vu (Video Teaser)

Grasu XXL si Ami ne aduc un teaser pentru videoclipul "Deja vu", piesa care a strans aproape 10 milioane de ascultari pe YouTube!

 

In videoclip ii veti vedea, pe langa cei doi dansatori, si pe Grasu XXL si Ami, care isi vor interpreta fiecare rolul asumat in versuri. "Ideea clipului a avut-o Spike... A vazut ceva pe net, mi-a trimis, am vazut si am zis ok! Eu m-am prezentat, ca de obicei, iar acum astept sa vad finalul! Luiza si Istvan sunt senzatie! Am ramas masca toti la filmari", a spus Grasu XXL.

Si Ami a fost impresionata de cei doi dansatori: “Piesa transmite multe sentimente, iar ideea clipului nu putea fi una mai buna decat ceea ce a ales Spike, exact ce trebuia pentru a pune in valoare incarcatura emotionala a piesei. O sa fie ceva simplu, rafinat, emotionant, altceva…Veti vedea! Cei doi dansatori sunt extraordinari si exprima exact sentimentele contradictorii din piesa. Abia astept sa vedem impreuna rezultatul final, sunt sigura ca va fi exact asa cum mi-am inchipuit.

Intre timp, Grasu XXL ne pregateste o colaborare cu Smiley si Tranda - "Sex pe bass". Sa nu uitam si de albumul live pe care l-a lansat recent, materialul inregistrat cu trupa intr-un concert sustinut la Euphoria Hall in Cluj.

AICI gasesti mai multe poze de la filmarile "Deja vu"!

Esti curios sa vezi rezultatul final?


1 comentariu

  • Eu unul sunt foarte curios, imi place mult melodia si vocea Ami

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL