Guess Who - Onoare (videoclip)

Guess Who revine cu un videoclip si un single nou: "Onoare". Are un mesaj puternic si un clip cu soldati si arme de foc regizat de Iulian Moga!

Filmarile noului videoclip Guess Who s-au desfasurat in studiourile din Buftea in regia lui Iulian Moga care a mai colaborat cu artistul MusicExpert pentru clipurile „Oriunde te duci / Stiu deja” si „Tot mai sus”.

„Onoare” este o melodie cu un mesaj puternic, pentru al carei videoclip s-a apelat la o productie impresionanta: soldati, arme de foc. Vezi mai jos despre ce e vorba, materialul a fost lansat in premiera pe cele patru televiziuni muzicale din Romania, in acelasi timp. PLAY!

In luna octombrie Guess Who a castigat titlul de cel mai bun artist hip-hop în cadrul decernarii premiilor MMA 2012 (Media Music Awards 2012), eveniment desfasurat la Sibiu. Acest premiu vine la numai cateva luni după cel obtinut la Romanian Music Awards 2012.

Videoclipul „Onoare” vine la o luna după piesa „Fara titlu”, lansata exclusiv pentru mediul online. Melodia este o colaborare cu Fely.

Ce zici, va ajunge Guess Who no.1 la radio cu onoarea lui?


25 comentarii

  • Am vazut multi care condamna oamenii care nu se duc sa voteze. In loc sa existe insulte si alte cele, de ce nu spuneti de ce sa votam? Cu cine? Absolut toti lupta sa ajunga la putere ca sa poata fura mai mult? Si mai ales...de ce sa ne mai simtim vinovati la auzul sloganului "romanii au primit ce-au votat"?

  • Nu trebuie sa votezi cu nimeni, poti sa anulezi votul in semn de protest.

  • votezi mai multi si l`ai anulat , si ce ai rezolvat ? tot ipocritii ne conduc ne meritam soarta !!!

  • Cel mai tare videoclip, imi place la nebunie si sa nu vorbim despre ce canta.....

  • haah...Guess Who canta despre onoarehappy "ceva ce multa lume n-are"

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL