Hardwell - Encoded (videoclip nou)

Cand ma gandesc la faptul ca Hardwell are doar 23 de ani si deja are o ascensiune fulminanta catre societatea inalta a muzicii electronice, sunt si mai uimita de talentul sau. Dupa super piesa "Zero 76" produsa alaturi de Tiesto, cu care isi incep seturile DJi si producatori precum Dash Berlin, tanarul olandez se pregateste sa mai dea o lovitura de gratiei scenei muzicii trance.

Arma sa? Noul single, "Encoded". Piesa a fost lansata la label-ul lui Hardwell, Revealed Recordings, si devine tot mai clar ca tanarul asta are nu doar talent, ci si inteligenta si daruirea necesare pentru a ajunge foarte departe. Poate va fi noul Tiesto, cine stie? :)

Asta e una dintre piesele care puncteaza momentul de maxima intensitate din setul unui DJ, piesa care-i face pe fani sa ridice mainile in aer si sa sara timp de minunte intregi la concerte. O imbinare perfecta de beat-uri puternice si synth-uri perfect cadentate. Hit? Eu as spune, cu mana pe inima, DA!!!

 

 

Voi ce parere aveti? V-ar placea sa-l vedeti live pe pustiul asta? :)

Sursa foto.


6 comentarii

  • 1. alexandru in 31.05.2011 /13:57

    de Arty ai auzit ? are 19 ani

  • @Alexandru Stiu foarte bine cine e Arty si l-am si promovat. Asta nu inseamna ca Hardwell nu e de laudat.

  • Like, Like! love struck

  • Hmm, are ceva timp single-ul.

  • @Bogdan, am fost plecata in Ibiza si netul de acolo nu mi-a permis sa public piese noi. Acum sunt in perioada de recuperare. Nu cred insa ca timpul scade din valoarea piesei.

  • 6. alexandru in 31.05.2011 /17:11

    Nu am zis ca nu e de laudat, dar ai zis niste cuvinte cam pompoase despre el. Arty e mai tanar si consider ca are potential mult mai mare. A dovedit`o prin productiile de pana acum si prin performanta de la ASOT 500.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL