Horia Brenciu - Hello (videoclip)

Horia Brenciu incepe saptamana cu un nou single care beneficiaza si de videoclip: "Hello".

 

HELLO este o piesa dinamica, surprinzatoare si are un mesaj pe masura timpurilor noastre: avem o singura viata si nu e deloc timp pentru regrete! Ideea clipului mi-a venit din senin... Lucrand la albumul lui Julie Mayaya si fiind cu ea in studio, aproape zilnic, am realizat ca nu am nevoie de o filmare cu top modele imbracate in costume de baie, ci de prieteni. In paralel, echipa mea de la HB Media Entertainment avea in productie si un proiect muzical care-i implica pe Iuliana Puschila, Laurian Manta, Irina Tanase si Maria Cojocaru si… gata “scenariul” clipului. I-am intrebat daca vor sa faca partea din nebunia mea, iar ei au acceptat. “Viata trece, hai s-o traim cat 10!”… asa zice refrenul si exact asta am si facut. Cu totii am cantat, am dansat si ne-am bucurat de groove-ul piesei. Surpriza de final se numeste… Mina. Prin ea si prin cele 2 fete ale mele mai mari, Maria si Andreea, viata mea a crescut enorm in intensitate! Pot sa spun c-o traiesc cat… 11! Pentru acest clip am invatat sa cant la chitara, la vioara, sa bat la toba, sa suflu in saxofon si in trompeta. Promit ca la urmatorul clip o sa invat sa gatesc… Astfel, o sa-mi traiesc viata ca un adevarat master… father! Este prima colaborarea cu Ivan Caragia, compozitorul piesei si sper ca toti cei care vor asculta piesa s-o poata fredona chiar de la a doua ascultare. Merge si la a 3-a ascultare. Fie… Repet… Viata trece, e necesar s-o traiti cat 10!”, a declarat Horia Brenciu.

Asculta mai jos "Hello"!

"HELLO" este o productie HB MEDIA ENTERTAINMENT, muzica fiind scrisa de Ivan Caragia (Bang Bang Production), Alex Pelin (Kazibo Music), orchestratia de Ivan Caragia iar versurile de Alex Pelin.

Daca iti place Horia, iti recomandam si "My Way", un live realizat special la Urban Studio! LIKE it?


2 comentarii

  • intrebare:ce legatura are pitipoanca de Inna cu piesa lui Horia Brenciu???

  • Mi se pare injositor pt un artist de talia lui sa fure pe fata orchestratia si armoniile de la "Chriss Cornel - Part of me". Rusinica !!!
    http://www.youtube.com/watch?v=_pcWbnQDMD0

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL