In Extremis - Stiu ce-ti place feat Praetor (videoclip)

In Extremis lanseaza clipul Stiu ce-ti place, intr-un featuring cu Praetor in premiera pe Urban.ro. Swift si Esra vorbesc despre relatia si intimitatea din cuplu intr-un track care face parte de pe albumul Tara Minunilor.

In Extremis este parte a Sicksound Crew si face parte din noul val de cultura urbana, ce exprima autentic si artistic cautarile si asteptarile tinerilor de azi.

Povestea videoclipului se invarte in jurul unui cuplu interpretat de Maria Catrinescu si Pavel Trifan, iar regia ii apartine lui Mircea Zanian, alaturi de producatorul Alix Klein. A mai lucrat si echipa First A.D. & VFX - Alex Pais, D.O.P - Adrian "Forest" Paduretu, Asistent D.O.P - Florin Ciocan, Make Up – Sandra Patrauceanu, Asistent Producție - Andra Glavan.

 

 Este singura melodie de pe album care iese din tipar, fiind un fusion intre hip-hop și R&B, special facuta pentru a o auzi intreaga vara. A aparut ca o colaborare intre producătorul Qishta - Ceinaru Beats și trupa 14th. Anul trecut s-au intalnit in Atelierul de productie, s-au placut si au creat beatul piesei Stiu ce-ti place dupa piesa HIde From Me a celor de la 14th. In Extremis lanseaza albumul Tara Minunilor pe 20 iunie in clubul B52 din capitala, iar mai multe detalii despre concert disc gasiti aici.

Va place In Extremis? Ce ziceti de videoclip?


2 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL