Inna - Gimme, Gimme (videoclip nou)

Inna vine cu un nou single numai bun pentru serile de club si cu un videoclip plin de cadre colorate care sa ne duca cu gandul direct la vara - Gimme, Gimme.


 

Este o piesa compusa de Inna impreuna cu David Ciente (“Dale Papi” – Lariss), Marco & Seba, cei care au compus si produs cele mai mari si cunoscute hituri ale artistei (Marcel Botezan, Sebastian Barac), Breyan Isaac ( David Guetta, FloRida, Pitbull) si Elena Vasile.

Sunt fericita sa lansez o piesa care este atat de energica, are un sound fresh si potrivit petrecerilor. Vreau sa le multumesc tuturor celor cu care am lucrat pentru aceasta piesa: Marco & Seba, Breyan Isaac, David Ciente, Elena Vasile. Este o binecuvantare sa lucrez cu oameni atat de inspirationali si talentati precum ei. De asemenea, multumesc Global Records, casa mea de discuri”, a spus Inna.

Videoclipul a fost filmat in Mexico, regizat de Edward Aninaru, care a lucrat cu artista si pentru “Wow” si “INNdiA” si John Perez, director de imagine care a lucrat cu Rihanna, Beyonce, Alicia Keys, Jay-Z, Lady Gaga si Khaled Mokhtar, DoP sec. Acesta a lucrat cu INNA in mai multe proiecte video precum “Cum ar fi”, “We Wanna”. “Este o bucurie si o onoare sa filmez acest video in Mexic, unul dintre locurile din lume in care simt iubirea si bunatatea oamenilor. De asemenea, am lucrat cu prieteni, oameni in care am incredere si pe care ii apreciez precum Edward Aninaru, John Perez, Khaled Mokhtar. Le multumesc pentru profesionalism”, a spus artista.

Pe Inna o regasim in topul celor mai difuzate piese cu Heaven, single care a ajuns pe prima pozitie si care inca se afla in clasament, la 27 de saptamani de la debut. In plus, in topul celor mai difuzate piese din 2016 a intrat cu mai multe trackuri: Yalla (20), Rendez-Vous (94) si, evident, Heaven, care a urcat doar pe locul 11. Intre timp a inceput sa prinda terenul single-ul in limba romana, Cum ar fi, iar cantareta lucreaza acum si la noi piese pe care le va lansa de-a lungul anului.  

Va place noul videoclip Inna?

Taguri: gimme gimme, inna

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL