Vezi scena de striptease din noul clip Inna!

Inna se transforma in LATINNA si pune o stripteuza la treaba pentru videoclipul "In your eyes". A trecut "I Am the Club Rocker" la "Yo Soy Latinna"?

 

Inna s-a indragostit mai tare ca niciodata... de fanii din America Latina care sunt cei mai infocati sustinatori ai sai. Pe langa multele turnee pe care le sustine in Mexic, artista este atat de apropiata de ei incat s-a transformat din "Club Rocker" in "latINNA" - o sintagma amuzanta ce are legatura si cu originile latine ale poporului romanesc dar si cu iubirea ei pentru mexicani.

Primul teaser al videoclipului "In Your Eyes" regizat de Barna Nemethi si de Global Music Management a strans deja aproape 500.000 de vizualizari iar fanii sunt din ce in ce mai curiosi sa vada rezultatul final. PLAY!

Mai jos este al doilea teaser ce tocmai a fost publicat de contul Innei de YouTube. Avem o multime de fete petrecarete si niste litere aruncate pe jos! PLAY!

"In your eyes" este noul single ce va fi promovat de Inna si are o puternica influenta latino pe refren. Este unul din multele single-uri promotionale extrase de pe albumul "Party Never Ends" - asculta AICI melodia in intregime, noi am zis de la prima auditie ca ar putea fi un single de succes!

Sa nu uitam ca si Rihanna a lansat recent un videoclip cu striptease si fete talentate in dansul pe bara metalica - Pour it up - insa clipul latInnei a fost filmat inainte de lansarea Rihannei fiind vorba de o coicidenta fericita.

Esti curios sa vezi "In your eyes", crezi ca va ajunge no.1 in Romania?


4 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL