Inna - Ruleta feat. Erik (videoclip nou)

Dupa succesul piesei Gimme Gimme, Inna revine cu un nou single care se numeste Ruleta, colaborare cu Erik.

Piesa a fost compusa de Inna, Erik, Breyan Isaac si Marius Dia si produsa de Marco & Seba si David Ciente, aceeasi echipa care a lucrat si la single-ul anterior al artistei. Videoclipul pentru Ruleta a fost filmat in Romania, in regia lui Barna Nemethi, cu care Inna a mai colaborat in trecut pentru Good Time feat. Pitbull, In Your Eyes feat. Yandel si Yalla, iar DoP este Marius Apopei.

“Ma regasesc foarte mult in aceasta piesa, este foarte energica, e pozitiva si sper sa va faca vara frumoasa. Imi place din ce in ce mai mult sa petrec timp in studio sa compun si fac echipa buna cu David Ciente, Marco & Seba”, a declarat Inna .

“Sunt foarte entuziasmat de aceasta colaborare si sunt mandru ca am putut sa o fac cu un artist atat de renumit si iubit de public cum este INNA. Multumesc tuturor celor implicati in acest proiect superb. Va fi o experienta de neuitat. #WeGlobal, a spus Erik.

Gimme Gimme, single-ul lansat de INNA anul acesta, are peste 56 de milioane de vizualizari pe YouTube, iar artista a sustinut un turneu de promo in Chile, Mexic, Spania, Olanda, Turcia. Inna pregateste un EP in engleza si spaniola pe care il va lansa in perioada urmatoare, cu piese compuse de artista precum Me Gusta.

Va place noua piesa a Innei?

 

Taguri: erik, ruleta, inna

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL