INNA - Tu si EU (videoclip)

INNA a lansat videoclipul pentru "Tu si eu", versiunea in limba romana a piesei "Crazy Sexy Wild". Desi clipul are cadre diferite, finalul e acelasi: cantareata saruta o femeie!

 

Noul videoclip Inna a fost regizat de Edward Aninaru care s-a ocupat si de clipul WOW. De data au filmat pe o plaja din SUA, intr-un peisaj tipic pentru filmele americane de vara ce are si cadre mai country. E o poveste de dragoste cu un final inediat deconspirat deja in varianta deja lansata "Crazy Sexy Wild".

Single-ul "Tu si eu" este unul dintre cele mai bune lansate de Inna pana acum. Dovada este si faptul ca radiourile o difuzeaza din ce in ce mai des, fiind unul din hiturile acestei veri. PLAY!

Clipul "Tu si eu" e filmat in aceleasi locuri precum "Crazy Sexy Wild" insa are cateva cadre diferite, e montat cu niste imagini ceva mai sexy, special pentru Romania.

Inna a facut recent o serie de inregistrari live pe un acoperis din Bucuresti. Prima piesa interpretata in Rock the Roof de langa Casa Poporului este OK - asculta AICI! Le asteptam si pe celelalte.

Ce ziceti de "TU si EU", ati avut piesa asta in playlist pentru vara 2012?

 


4 comentarii

  • superrrrrrrr tare

  • Imi pare rau ca va spun asta, dar am vizionat ambele videoclipuri in paralel si nu exista niciun cadru diferit mai sexy. Sunt identice, in afara de partile in care arata cum canta inna, unde difera doar limba in care canta..

  • 3. Radu Ciucurel in 09.08.2012 /13:26

    1. Sa inteleg ca "Crazy Sexy Wild" se traduce in "Tu si eu" de cea care zice "I saw death with my eyes" laughing ?
    2. Radiourile nu demonstreaza nimic, radiourile sunt niste cacaturi care iti baga muzica proasta pe gat, cred ca singurele persoane care asculta radiouri de buna voie sunt chiar cei din radiouri dar nu m-ar mira ca nici unii prezentatori sa nu asculte radio happy

  • Da, e la fel... doar ca in romana, pentru Romania. De altfel trebuia sa scoata un clip si pentru varianta asta.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL