INNA - Un Momento (teaser videoclip)

INNA a pregatit videoclipul Un Momento. Materialul va fi lansat in curand asa ca deocamdata va puteti "delecta" cu un teaser. Artista conduce o masina si danseaza pe iacht cu fetele ei!

INNA a filmat saptamanile trecute un nou clip pentru single-ul Un Momento. Piesa a fost lansata in septembrie, anul trecut si va fi inclusa pe albumul Club Rocker care va aparea in curand! Varianta originala era cu vocea lui Juan Magan, faimosul DJ spaniol, ramane de vazut daca va aparea si el in clip.

Urmariti mai jos teaserul videoclipului! Pare diferit de ce a lansat pana acum!

Videoclipul a fost regizat de Alex Herron care s-a ocupat si de Sun is up si Club Rocker. Locatia a fost Palma de Mallorca iar director de imagine a fost Martin Coppen, care a mai lucrat printre altii cu artisti ca: Marilyn Manson, Britney Spears, Jessie J sau 30 Seconds to Mars.

Momentan, Inna se afla in Franta, unde a inceput un turneu de sapte concerte pe Coasta de Azur. Piesa Un Momento o puteti asculta aici!

Ce ziceti de materialul asta? V-ati plictisit de piesa asta sau o aveti inca in playlisturile voastre?


6 comentarii

 • borring!!!

 • 2. Nitu Alexandru in 04.08.2011 /15:31

  Coool!

 • 3. cristiiii in 04.08.2011 /16:25

  mi se pare mie sau seamana cu Tim Berg - Seek Bromance ?
  http://www.youtube.com/watch?v=eWUC5Q0RCAA&hd=1

  (partea cu usuratul si lasatul in urma?laughing)

 • eee logic k trebuia sa fie cineva kre sa zica k seamana.. k e copiat dupa nujt ce..

 • eu nu m-am saturat de melodie, mi se pare mai...varatica decat altele (gen club rocker - mai bine o lansa la iarna). se duce si vara pana iese videoclipul...

 • 6. The_Godfather in 06.08.2011 /00:15

  Mda ... dezgropi o melodie de acum un an , ii faci videoclip , esti o cantareata cunoscuta si rezulta banii cu gramada straight face . In fine , tot la "Club Rocker" raman big grin .

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL