Inna- Heaven (videoclip nou)

Inna revine cu un nou single si un videoclip filmat in exoticul Mauritius, in resortul Shangri- La - Heaven. Noua piesa a Innei e un track pop-dance cu influence exotice, cu un iz de vara care sigur va prinde pe radio.

Regizorul si DoP-ul videoclipului este John Perez, unul dintre cei mai importanti cinematografi la nivel international, a lucrat cu artisti precum Shakira, Rihanna, Beyonce, Jay-Z, Alicia Keys, Lady Gaga. Asistent regie, DoP si editor este Khaled Mokhtar, cu care INNA a colaborat adesea pentru proiectele video si live sessions pe care le-a publicat pe canalul ei de YouTube.

“Sunt foarte bucuroasa sa lansez ‘Heaven’. Este una dintre piesele de care chiar m-am indragostit la prima ascultare si pe care fanii mei o asteaptacu nerabdar. Este sound-ul ideal pentru vara, sper sa va bucurati de ea”, a declarat INNA.

Inna a lansat recent, alaturi de Antonia, Lori si Alexandra Stan, piesa Call the Police, iar la inceputul anului le-a oferit fanilor videoclipul pentru Boys. Anul trecut, Inna a intrat in topul difuzarilor cu piesa Yalla, care inca se mai aude, dupa ce am ascultat-o cu Diggy Down

Ce ziceti  de Heaven? 

 

Taguri: heaven, inna

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL