Inna si 3 Sud Est - Mai stai (teaser video)

Dupa ce au lansat impreuna piesa Mai stai, Inna si 3 Sud Est isi tin in continuare fanii in priza. Un teaser al videoclipului care va aparea in curand a fost lansat, iar povestea pare a fi trista si pe alocuri dramatica. 

Baieti care pleaca la razboi si o fata cu lacrimi in ochi sunt primele cadre din urmatorul videoclip 3 Sud Est si Inna. Piesa Mai stai a fost primita cu entuziasm de fanii ambilor artisti, care la randul lor au declarat ca spera ca piesa sa placa si sa aiba succes.

Momentan, Inna sta foarte bine in topuri cu Diggy Down, a reusit sa ajunga din nou pe primul loc in clasamentul celor mai difuzate piese romanesti, chiar daca intre timp a pierdut pozitia intai in favoarea Andrei si a lui Shift. Se pare ca pe langa Bulgaria si Turcia, piesa va fi lansata si in Turcia, Japonia si Mexic, teritoriile Americii de Sud fiind mereu fidele Innei.

Baietii de la 3 Sud Est se aud in continuare pe radio cu Liberi, dupa ce au marcat cea mai importanta intoarcere in muzica romaneasca. Piesa Emotii a fost un hit incontestabil al trupei si cea mai difuzata melodie a anului trecut.

Mai puteti astepta pana iese videoclipul? Ati ascultat trackul in intregime?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL