Inna si Antonia au filmat videoclipuri noi! (foto)

Inna si Antonia au filmat videoclipuri noi. In timp ce Inna va fi foarte sexy, Antonia ne arata o camera colorata si o bicicleta cu luminite!

Vine toamna iar odata cu ea se numara hiturile. In luna septembrie vom avea o avalansa de single-uri si videoclipuri noi deoarece radiourile si televiziunile muzicale schimba grila de vara cu ceva mai potrivit pentru sezonul mai rece.

Inna si Antonia au acelasi management - Global Music - asa ca nu ne mira faptul ca au filmat videoclipuri noi in aceleasi zile, una dupa alta. Inna a pregatit un nou extras de pe albumul "Party Never Ends": "In Your Eyes".

 

Regizorul noului material este Barna Nemethi, cel care a lucrat cu Smiley pentru "Dream Girl" si "Dead Man Walking". Ne-am obisnuit cu atitudinea sexy iar piesa cere ceva mai mult, mai latino-lambada asa ca Inna ne ofera mai mult - vezi poza de mai sus.

In acelasi timp, Antonia a revenit in gratiile fanilor sai cu "Hurricane", colaborare pe ritm de balada cu Puya. Versuri sensibile cantate de ea, strofe de rap sincere spuse de el - au strans o multime de vizualizari pe YouTube si share-uri pe Facebook. Se anunta a fi un hit in toamna asta!

Regizorul videoclipului "Hurricane" este Iulian Moga iar din poza de mai sus ne dam seama ca e vorba de o camera foarte colorata, o bicicleta cu becuri in spite si aceleasi cadre de beauty superbe cu Antonia.

Cel mai recent single lansat de Inna cu tot cu videoclip a fost "Be my lover" insa nu a fost promovat la radiourile romanesti deoarece "Spre mare" se tine bine in playlisturi. Antonia a venit cu piesa "Nu stau in Hawaii" insa nu a avut impactul asteptat asa ca nu a primit un videoclip. Cel mai recent video in care a aparut a fost "Beat dimineata", melodia lui Speak.

Fotografiile au fost luate de pe conturile de Instagram ale celor doua artiste sau ale persoanelor din echipa Global Music Management. Daca sunteti curiosi sa aflati cand vor fi lansate "In your eyes" si "Hurricane", stay tuned, va spunem pe Urban.ro!

Care din piesele astea va fi castigatoare in topuri? ANTONIA sau INNA?


6 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL