Irina Rimes - Cosmos (videoclip nou)

Irina Rimes a lansat un nou videoclip de pe albumul #DespreEl. Cosmos este a saptea piesa de pe albumul care este deja disponibil in format digital si care urmeaza sa fie lansat in luna noiembrie in format fizic.

“Cosmos” a fost regizat de Bogdan Paun, iar filmarile au durat trei zile. Cantareata, impreuna cu echipa sa, au filmat doua zile in Bulgaria si o zi intr-un studio din Bucuresti, unde Irina a fost nevoita sa stea intr-o piscina plina cu apa rece timp de 20 de ore. Sentimentele si emotiile pe care Irina Rimes le-a pus pe hartie sunt evidentiate de cadrele din clip, in care fiecare dintre noi se regaseste.

“Cosmos este piesa care ma definește ca artist, ca interpret, compozitoare, femeie, om si suflet. Cosmos este copilul meu, născut din dragoste si facut cu dragoste. Va dăruiesc un cosmos, unul mic dar unic, frumos, consistent, plin de trăiri in care veti resimți ecoul propriilor voastre experiențe. Va multumesc... aveți grija de el, cosmosul vostru!” spune Irina.

#DespreEl, este un album inspirat din sentimente, experiente, trairi si emotie. Irina Rimes si-a pus viata pe hartie si le ofera fanilor povestea ei. Albumul contine zece piese la care artista a colaborat cu Andi Banica, Alex Cotoi, Costin Bodea, Zagga si Catalin Tamazlicaru, masteringul fiind realizat de Sergiu Musteata.

Irina Rimes s-a lansat pe piata muzicala din Romania cu single-ul “Visele”, dupa care ne-a cucerit cu prima trilogie muzicala “Iubiri secrete”. Cantareata s-a remarcat si pe plan international, semnand un contract cu Universal Music Franta in urma caruia a lansat piesaVivons les”, varianta in franceza a single-ului “Visele”. De curand, Irina Rimes a fost premiata in Kazahstan, la festivalul „Astana Dausy Music Awards” alaturi de Dj Sava pentru piesa “I Loved You”, si a plecat acasa cu doua premii Media Music Awards.

Va place noul ei videoclip?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL