Irina Rimes - Da ce tu, Haina ta (videoclipuri noi)

Irina Rimes ne ofera videoclipurile pentru continuarea povestii din Iubirea noastra muta. Da ce tu si Haina ta finalizeaza trilogia #Iubirisecrete in doua videoclipuri regizate tot de Khaled Mokhtar.

 

“D a Ce Tu” continua povestea imaginara a iubitei care pare puternica in exterior, insa in interior simte o avalansa de emotii. Obiectul atractiei devine ca un drog, ea este depedendenta de el, iar in el reprezinta opusul. Imaginatia ei intretine visul despre iubit.

“De ce trei si nu doar o piesa? Pentru ca atat a curs din mine. Am scris aceste piese pe baza unor stari. Am scris ce am simtit si ce poate as fi vrut sa transmit. Si asa a iesit o trilogie. Si asa va iesi si albumul.” a mai spus Irina Rimes.

Iar in “Haina Ta”, suntem purtati intr-o lume in care timpul curge altfel, unde se creaza o liniste confortabila care transmite atat de multe. Iubita devine totuna cu el, dorintele ei sunt transfomate in mod constant sub privirea lui tacuta. Sfarsitul piesei arata ca totul a fost doar in mintea ei, iar cei doi indragostiti sunt metafora prezentului.

Pe Irina Rimes am cunoscut-o prin intermediul piesei Visele, care a ajuns rapid in topul difuzarilor. Recent, cantareata a colaborat si cu DJ Sava la track-ul I Loved You,iar prima parte a trilogiei o gasiti aici.

Va place povestea din Iubiri Secrete?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL