Irina Rimes - Octombrie Rosu (videoclip nou)

Irina Rimes continua povestea albumului “Despre el” si lanseaza o noua piesa impreuna cu videoclip, Octombrie Rosu.


 

Octombrie rosu este ultima piesa scrisa de pe acest album, chiar daca nu este ultima de pe album. Am facut “Octombrie rosu “cand am simtit ca s-a terminat un capitol important din viata mea. “Despre el” incepe cu “Iubirea noastra muta” si se termina cu “Octombrie rosu.”, a spus Irina.

Scrisa si compusa de Irina Rimes, “Octombrie rosu” descrie printr-o metafora incarcata de emotie si sensibilitate regretul si in acelasi timp curajul aparute in urma unei despartiri.

Albumul “Despre el”, reprezinta o poveste inspirata din trairile, sentimentele si emotiile Irinei, contine zece piese, dintre care doar sase lansate, urmand ca pe celelalte patru sa le lanseze in curand. Pentru acestea, Irina Rimes a colaborat cu Andi Banica, Alex Cotoi, Costin Bodea, Zagga si Catalin Tamazlicaru, masteringul fiind realizat de Sergiu Musteata.

Irina Rimes, este in turneul de promovare a noului album in tara, dupa cum urmeaza:

9 nov - NOA Cluj
11 nov- Hush Pitesti
16 nov- Times Brasov
24 nov- Tequila Piatra-Neamt
9 dec- Liquid Sibiu
15 dec- Craiova

Albumul “Despre el”, o coproductie Quantum Music si Global Records, a fost lansat in Bucuresti printr-un concert-interviu, un concept unic in Romania si i-a adus in acelasi loc pe apropiatii Irinei, familie, oameni din industrie si artisti precum: Raluka, INNA, Alina Eremia, The Motans, ADDA, Ncoleta Nuca, AMI, Ana Baniciu, Andi Banica. Irina Rimes a fost desemnata in nenumarate randuri, la toate galele de premiere ale industriei muzicale romanesti, debutul anului 2016.

Va place videoclipul? Albumul l-ati ascultat?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL