J Balvin - Ay Vamos (videoclip)

J Balvin se cearta si se impaca cu iubita in cel mai nou clip al sau, Ay Vamos. Cand nu sunt suparati unul pe celalalt, cantaretul si prietena sa isi fac farse, de la stropit cu suc, pana la aruncat cu pudra de talc sau lucruri mai extreme in studioul de inregistrari.

Practic, videoclipul ilustreaza suisurile si coborasurile unei relatii, cu bune si cu rele, cu momentele tensionate si cu inevitabila impacare. Ay Vamos e inca o piesa extrasa de pe albumul La Familia, discul care a l-a adus in Romania pe J Balvin cu super hitul Tranquila.

Intre timp, artistul raggaeton a mai lansat cateva piese care au prins foarte bine la radiourile si televiziunile muzicale de la noi. L-am ascultat cu Yo te lo dije, iar acum il vedem si cu 6 AM alaturi de Farruko. In plus, J Balvin a colaborat si cu doua cantarete de la noi. Inna e prima pe lista cu piesa Cola Song, un track gandit special pentru America de Sud unde are o multime de fani care om iubesc, urmata de Xonia si I Want Cha, cu o piesa gandita la fel, pentru zonele latino.

Va place videoclipul lui J Balvin?

 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL