J Balvin, Willy William - Mi Gente (videoclip nou)

Willy William a fost placut surprins sa fie contactat de starul latin J Balvin, care i-a spus ca vrea sa creeze o noua versiune pentru “Voodoo Song”. Reimprospatat si relansat ca “Mi Gente”, piesa este gata sa ia cu asalt toate playlisturile din aceasta vara.

 

Willy William este un artist cu multe talente, fiind compozitor, rapper, producator si uneori DJ. Detine titlul de “Cel mai cautat artist francez pe Shazam" in 2016, palmares la care se adauga un dublu Certificat de Diamant, doua de Aur si numeroase de Platina pentru albumele si single-urile sale in Franta, Olanda, Italia si Rusia. De asemenea, artistul a semnat imnul oficial EURO 2016 – Ego.

J Balvin nu doar ca a cucerit America Latina, dar a devenit un fenomen international. Nascut si crescut in Columbia, impartindu-se apoi intre Statele Unite si tara lui natala, artistul a dominat topurile Billboard Latin Music si a participat in turnee alaturi de Pitbull si Enrique Iglesias. Muzica sa a atins peste 6 miliarde de vizualizari pe youtube si a devenit primul artist care a primit Certificatul de Diamant pentru muzica latina de la Record Industry Association Of America. Cel mai recent l-ati putut asculta alaturi de Pitbull si Camila Cabello pe coloana sonora a Fast & Furious cu Hey Ma, dar in topurile de la noi se afla in continuare cu Safari, piesa produsa alaturi de Pharrell.

Cum vi se pare piesa?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL