J. Cole & TLC - Crooked Smile (videoclip)

J Cole vine un videoclip foarte bun si foarte emoninant pentru piesa Crooked Smile. Rapperul s-a inspirat dintr-o poveste reala a unui copil ucis in timpul unui raid al politiei si ne ofera un clip cinematic care emotioneaza.

Mesajul foarte puternic al lui J. Cole e ilustrat si la final, clipul incheindu-se cu un mesaj al rapperului catre politie - And please reconsider your war on drugs. Materialul video e foarte bine gandit, intregul moment dramatic fiind ilustrat cu imnul Statelor Unite, iar J Cole interpreteaza rolul principal.

Urmariti totul mai jos.

Crooked Smile face parte de pe cel de-al doilea material de studio al rapperului american, Born Sinner, disc care s-a descurcat foarte bine in vanzarile din prima saptamana, semn ca Jay Z nu s-a inselat in momentul in care l-a luat sub aripa sa pe J. Cole. Pe rapper  l-am putut asculta si pe single-ul lansat alaturi de cantaretul R&B Miguel, Power Trip,  tot un videoclip cu o poveste interesanta, pe care o puteti vedea aici.

Va place videoclipul? Albumul Born Sinner l-ati ascultat?


1 comentariu

  • imi place j cole, si melodia asta e superba si e hit deja, de aceea as fi vrut sa faca clip la alta melodie, pt ca acest cantec de legenda deja..........printre toate porcariile din hh din ultima vreme

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL