Jason Derulo feat. French Montana - Tip Toe (videoclip nou)

Jason Derulo vine cu un videoclip neindicat cardiacilor pentru cel mai nou single al sau, Tip Toe. Cantaretul se pierde prin jungla, unde gaseste tot felul de amazoane care sa danseze pentru el si ne arata ca stie sa se miste bine pe ritmul muzicii.

Nu e deloc un secret ca Jason Derulo e un dansatrt talentat si are grija sa ne arate asta in fiecare videoclip. E si cazul Tip Toe, unde il vedem in mai multe decoruri, inconjurat de dansatori si executad sincroane. La final, apare cu doua frumuseti imbracate in aur, numai potrivite pentru stica de Armand de Brignac.

Jason Derulo vine cu un potential hit dupa ce anul trecut ne-a facut sa dansam pe Swalla, piesa care nu doar ca a ajuns in topurile din Romania, dar si in clasamentul de final de an Youtube. El se pregateste de lansarea unui nou album, la doi ani dupa aparitia Everything Is 4, material care va contine si cele mai recente hituri ale sale. Pe langa Swalla, anul acesta a venit si cu If I'm Lucky, cu un videoclip reusit pe care il gasiti aici

Ce ziceti de videoclip?

 

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL