Jazzy Jo - A night in Bucharest (videoclip)

Jazzy Jo ne poarta printr-un Bucuresti romantic in noul ei videoclip lansat via HaHaHa Production: "A night in Bucharest".

Jazzy Jo ne conduce printr-un Bucuresti romantic si festiv si ne spune povestea unei seri plina de fantezie in Bucuresti. "A night in Bucharest" este o piesa jazz iar abordarea si promovarea acestui stil muzical reprezinta o premiera pentru HaHaHa Production.

"Cred ca mesajul piesei, genul muzical abordat si imaginile din clip se imbina perfect. Jazzul inseamna armonie, melodicitate, spontaneitate si naturalete, iar Bucurestiul nostru iubit ii seamana pentru ca este si el la randul lui vibrant, cuceritor si plin de culoare", declara Jazzy Jo.

Pe Jazzy Jo am ascultat-o si alaturi de Pacha Man si Cabron in "Arata-le la toti". Iti place atitudinea ei?


3 comentarii

  • si melodia si videoclipul sunt absolut superbe! din pacate, chiar cand ma pregateam sa dau share si sa ma mandresc cu orasul de bastina, apare un element nedorit: corect se pronunta "boo-charest", si nu "byu-charest". am fost f trista. atata profesionalism, si totul stricat de o scurta silaba...

  • nu draga mea, nu se pronunta boo-charest (cel putin nu in limba engleza)

  • "draga mea" laughing mda, putin patronizing.

    tocmai am cautat, cica ar fi corecte ambele variante. nu am auzit niciodata un vorbitor (nativ sau non-roman) de engleza pronuntand "byucharest", dar fie. eu oricum, raman la varianta pe care o stiam corecta.

    chiar imi era frica sa nu fie din ciclul apple = aye-pple, fashion = faye-shion, glamour = glay-mour. orisicum, as fi preferat de o mie de ori sa nu fi pronuntat biucarest... biucuresti, orasul meu laughing (o glumita nevinovata, nu intrati in alerta)

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL