Jazzy Jo feat.Cabron - Taci un pic (videoclip cu versuri)

Jazzy Jo si Cabron au colaborat pentru „Taci un pic”, cel mai recent single al artistei ce descrie atmosfera pentru o seară în doi, un moment în care unica rațiune este dragostea.

“Taci un pic este viziunea mea asupra unui moment de dragoste pură, care nu pune condiții și prin care ne exprimăm așa cum suntem. Un moment trăit cu ajutorul unui alt limbaj, mai simplu și mai sincer: limbajul muzicii. Am înlocuit notele muzicale cu sentimente și acesta este rezultatul.” spune Jazzy Jo.

Piesa este compusă în studiourile HaHaHa Production, linia melodică aparținând lui Șerban Cazan și Jazzy Jo, iar versurile sunt scrise de Smiley, Dorian și Cabron.

Alături de echipa HaHaHa Production, în 2012, Jazzy Jo a lansat primul ei single: „Mi-ai intrat în cap", o colaborare cu Dorian, care a strâns aproape 3 milioane de vizualizări pe YouTube. Acesta a fost urmat de single-ul „A night in Bucharest", o piesă jazz, care a reprezentat o noutate pentru scena mainstream a muzicii româneşti din ultimii ani, şi de piesa „Cuba", single-ul din aceasta vara.

Taguri: cabron, Jazzy jo

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL