Jennifer Lopez, Pitbull - Dance Again (videoclip)

Noul videoclip al lui J. Lo pentru Dance Again este super sexy. Nici nu mai conteaza ce face, cum danseaza, suntem mult prea ocupati sa ne uitam la ea si Casper Smart si scenele senzuale dintre ei doi, cu toata chimia aferenta.

Jennifer Lopez arata foarte bine, nu degeaba ii spune Pitbull World's Most Beautiful Woman, nu e deloc departe de adevar. Iar la 40 de ani inca sa fie atat de plina de sexualitate, nu putem decat sa o felicitam.

Nu face parte din seria clipurilor cu "poveste" , dar cred ca nici nu mai observam asta dupa primele scene. Dati play mai jos. Trebuie sa il vedeti!

Oricum, J. Lo nu va fi banata de Youtube cum a patit Madonna pentru versiunea "obraznica" a clipului Girl Gone Wild. Cantareata latino are ceva scene de influenta Eyes Wide Shut si Inception in Dance Again. Si, tinand cont ca actualul ei iubit Casper Smart apare, nu pot sa nu imi aduc aminte de videoclipul la My Love Don't Cost a Thing, cand aveam cam aceeasi situatie. Minus un Pitbull care face hit din orice piesa in care apare.

Zilele astea J. Lo e foarte ocupata, a filmat Dance Again dar si videoclipul pentru Follow The Leader. Nici Pitbull nu sta degeaba, tocmai a lansat prima piesa de pe coloana sonara a filmului Men in Black 3, Back in Time.

Ce ziceti de clipul asta? Dar de piesa? Nu e asa ca va prinde dupa cateva ascultari?


17 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL