JLS - Proud (videoclip)

JLS au lansat cel mai nou videoclip al lor, Proud, care face parte din campania de sustinere a unei organizatii caritabile. Baietii se plimba pe Wembley Stadion pe timp de noapte, iar pe final apar si purtatorii steagului britanic, trei campioni olimpici.

Imi place videoclipul, e dragut si bine gandit pentru ceea ce se doreste de la campania de sustinere a Sport Relief. Britanicii sunt mereu mandri de sportivii lor, in cazul de fata Philips Idowu, campion la triplu salt, Louis Smith, medaliat cu bronz la gimnastica si Rebecca Adlington la inot si e de apreciat ca cei trei s-au alaturat acestei campanii.

Gata cu povestitul! Pressssss plaaaaay!

 

JLS sunt din nou pe val dupa ce au lansat cel de-al treilea album din cariera, Jukebox. Acesta a produs deja trei hituri: She Makes Me Wanna (feat. Dev), Take a Chance on Me si preferata mea, Do You Feel What I Feel.

Ei nu sunt singurii care au lansat o asemenea piesa, in urma cu un an The Wanted au sustinut o alta cauza umanitara si au promovat piesa Gold Forever, aflata pe albumul lor Battleground.

Desi materialul a fost lansat spre sfarsitul anului 2011, JLS nu iau pauza si se pregatesc de lansarea celui de-al patrulea disc, despre care se zvoneste ca ar avea colaborari cu Justin Bieber si Chris Brown.

Va place videoclipul?


2 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL