JO feat. Randi - Ma intreaba inima (videoclip nou)

Jo si Randi vin cu continuarea hitului pe care l-au lansat in urma cu doi ani si ne ofera Ma intreaba inima. Noua lor piesa vorbeste despre momentele prin care trecem atunci cand suntem indragostiti si despre continua cautarea a fericirii.

O coproductie Famous Production si Cat Music, piesa este compusa de Randi in studiourile Famous Production. Clipul piesei este regizat de Dan Petcan, cel care a realizat si videoclipul piesei “Pana vara viitoare”.

“’Ma intreaba inima’ inseamna pentru mine continuarea unei povesti minunate si a unei colaborari de care sunt foarte mandra. Sunt fericita sa colaborez din nou cu Andrei, producatorul meu preferat si unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Cred ca ne-a iesit si de aceasta data, cred in piesa aceasta foarte mult, iar energia buna pe care noi doi o aducem in proiectele la care lucram a ajuns de fiecare data la sufletele oamenilor. Pot spune ca langa Randi am descoperit "reteta succesului": echipa de profesionisti, prieteni sinceri, muzica buna si energie pozitiva. Sunt recunoscatoare pentru toate acestea! Sper ca noul single sa se bucure de succesul de care s-a bucurat ‘Pana vara viitoare’.”, declara Jo.

Ma gandeam de ceva vreme sa compun o piesa in continuarea single-ului ‘Pana vara viitoare’, pentru ca mi-a placut mult colaborarea cu Jo, dar si pentru ca oamenii ne tot intrebau cand mai lansam o piesa impreuna. Jo este foarte talentata, dar lasand la o parte talentul, este un sentiment foarte placut sa lucrezi cu oameni care iti sunt si prieteni.”, adauga Randi.

JO a mai bifat o colaborare care a fost lansata in urma cu o luna, Taci inima alaturi de Shift, iar la inceputul anului am ascultat-o cu Que sera, sera. Ea insa a fost prezenta in clasamentul celor mai difuzate piese de la noi cu single-ul Cu un picior in rai. Randi nu ia nici o pauza si vine cu piesa dupa piesa, aproape fiecare dintre ele fiind incluse in topul difuzarilor: De ce dansezi asa, Puteri asupra mea, Ochii aia verzi si, evident, Pana vara viitoare

Cum vi se pare noua lor colaborare?

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL