John Legend - Surefire (videoclip nou)

John Legend revine cu un videoclip de impact emptional si cu un mesaj puternic. Surefire spune povestea a doi indragostiti care trec peste tot ceea ce inseamna bariera religioasa sau sociala pentru iubirea lor.

Roberto si Jamila sunt personajele clipului regizat de Cole Wiley, si traiesc o poveste de dragoste in care trebuie sa lupte cu prejudecatile societatii, ale familiei si chiar cu legea pentru un final fericit. Regizorul a declarat ca ideea videoclipului e sa fie o demonstratie ca dragostea e cea mai puternica forta din univers, in ciuda societatii in care traim astazi.

That love is the most powerful force in the universe. "Human civilization is experiencing an extraordinary moment in time."We are more capable of doing more good than ever before, but we are still mired by a myriad of systemic failures that continue to arise because of our continuing lack of empathy towards others. That is why Jamila and Roberto, the star-crossed lovers featured in the 'Surefire' music video, face a number of obstacles that are heavily rooted in the current state of America. Fear of immigration, religious bigotry and many other forms of prejudice are contaminating our cultural landscape on a daily basis."

Surefire e un single inclus pe cel mai recent album lansat de John Legend - Darkness & Light. Cantaretul a si inceput un turneu de promovare in aceasta vara, insa in topuri piesele promovate pana acum nu s-au descurcat la fel de bine ca la precedentul material. Primul single a fost Love Me Now, care la fel are un videoclip cu un mesaj de impact, si a urcat pana pe locul 23 in Hot 100 si pe 9 in Adult R&B Songs. A fost urmat de Penthouse Floor, insa cantaretul a ajuns in topuri cu piesa Beauty and the Beast, un remake al originalului realizat alaturi de Ariana Grande si aflat pe coloana sonora a peliculei cu Emma Watson. 

Ce ziceti de noul lui videoclip?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL