Jon Baiat Bun feat Rashid si Alex Velea - S.R.L. lu' Jon (videoclip nou)

S.R.L. lu’ JON este cea mai noua productie hip-hop, semnata Jon Baiat Bun, in colaborare cu Alex Velea si Rashid. Melodia este un manifest sustinut impotriva tuturor relelor-obiceiuri numite reguli intr-un stat in care coruptia e traditie.

 

Jon Baiat Bun: “Piesa satirizeaza neregulile in masa de la cel mai mic nivel pana la cel mai mare, in acest sistem plin de persoane fara moralitate, de la cele care practica cea mai veche meserie din lume pana la mass-media, clasa politica si cea religioasa. Piesa arata ca cei care ne conduc sunt, de cele mai multe ori, niste profitori obligati sa cotizeze la niste pesti cu mult mai mari decat se cred chiar si ei.”

Alex Velea: “Jon Baiat Bun este un izvor de rime, care a pornit din nevoie pe un drum cu multe greutati si care reuseste sa isi cante nemultumirea. Sa facem “S.R.L.-ul lu’ JON” a fost o distractie cu subinteles, pentru cine are ochi si urechi si e interesat de ce se intampla in jurul nostru.”

 S.R.L. lu' Jon” este al 3 single cu video extras de pe primul volum semnat Jon Baiat Bun ("Blestemul Vicului"). Este un volum de 12 piese, dintre care 4 sunt deja lansate ("Suleyman", "Suleyman Remix", "Baiat rau" si "Baiat bun"). Satira, mesajele, personajele si regia videoclipului "S.R.L. lu' Jon" vor avea continuare in clipul piesei ''Mutre vechi'', care va fi lansat saptamana viitoare, o continuare care va lamuri intregul film al pieselor lansate cu clip si al personajului Jon Baiat Bun.

Cum vi se pare piesa?

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL