JORGE feat. CRBL - Nu ne potrivim (videoclip nou)

George Papagheorghe, artistul cunoscut publicului drept JORGE, lanseaza videoclipul si single-ul „Nu ne potrivim”, o colaborare inedita cu CRBL. Cele doua personaje interpretate de JORGE si CRBL ajung aproape la disperare din pricina toanelor si a pretentiilor iubitelor lor. 

 

"Melodia ‘Nu ne potrivim’ este o tragicomedie romantica. Face parte din viata de zi cu zi a fiecarui cuplu care a trecut prin multe sau, cum spun unii, este ‘experimentat’. Povestea e simpla... uneori iti vine sa pleci sau sa-i spui sa plece la mama ei. Cred ca e pentru prima oara cand o piesa spune pe bune ce nu le place barbatilor intr-o relatie, in care, cu sotia sau partenera, au mici certuri, dar se iubesc la nebunie. Evident, si viceversa e valabila. Chiar daca versurile spun ca , ne completam de minune", declara JORGE.

„Cred ca este un mesaj valabil pentru povestea fiecarui cuplu. Nu exista dragoste adevarata fara aceste picanterii. Sper sa zambiti si sa va iubiti in continuare”, adauga CRBL.

Dormitul pana la pranz, tablourile de familie care troneaza amenintator in dormitor, mastile de frumusete aplicate in cele mai nepotrivite momente, catelul care trebuie sa iasa la plimbare odata cu prima raza de soare sau care iti ia locul in pat, ordinea absoluta si spray-ul de curatat, mereu la indemana, sunt situatii, pe cat de amuzante in perspectiva regizorului Dan Petcan, pe atat de tensionante in viata de zi cu zi.

PLAY!

Piesa “Nu ne potrivim” este compusa de echipa HaHaHa Production, CRBL si Jorge, iar videoclipul il prezinta pe JORGE alaturi de bandul sau live, formula cu care va urca de acum inainte pe scena, pentru un show complex.

 CRBL a mai avut anul acesta o colaborare cu Pavel Stratan - "Toti avem". La randul lui si Jorge a avut un featuring cu moldoveanul Stratan pentru "Geamantan".


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL