Juno - Praf (videoclip nou)

A colaborat cu Smiley pentru piesa RARA, iar in noiembrie 2017 si-a lansat alaturi de Feli primul single - Averile, un mix inedit de rap si folclor romanesc. Acum, Juno, cel mai nou proiect hip hop HaHaHa Production, vine cu o noua piesa - Praf, care poate fi ascultata pe canalul de YouTube al artistului.

„Am scris piesa intr-o seara in care ma simteam PRAF. Tuturor ni se poate intampla, in special cand vrem sa crestem inca un nivel sa ni se para greu, sa obosim, sa ne speriem de nou, sa ne blocam sau poate sa nu ne recunoastem pe noi in anumite reactii si sa ne fie dor de casa unde eram in elementul nostru. Zona de confort arata asa frumos cand esti panicat. Important e sa nu renunti. Eu am avut nevoie de o explozie ca sa trec nivelul ala si am dat cu praf de dinamita, ” spune JUNO.

Varsator veritabil, JUNO este un tip ambitios, perseverent, creativ si care iubeste libertatea. Pasionat de mic de dans si de muzica rap, a plecat din Constanta si a pornit sa-si indeplineasca visul. Acum isi pune lectiile de viata si experientele in rime albe. In 2016 a intrat in echipa HaHaHa Production, alaturi de care lucreaza pentru proiectul JUNO.

HaHaHa Production este unul dintre cele mai influente label-uri independente din Romania si, totodata, un brand important pe piata muzicala internationala. Astazi, cel putin 25% din Top 100 cele mai populare piese romanesti poarta semnatura HaHaHa Production. Smiley, Feli, Sore, Cabron, Paul Damixie sunt doar cateva nume din portofoliul casei de productie.

Va place muzica lui Juno?

Taguri: praf, juno

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL