Justin Bieber - Santa Claus Is Coming to Town (videoclip nou)

Justin Bieber a lansat in final videoclipul pentru piesa Santa Claus Is Coming to Town, dupa ce in urma cu ceva timp a publicat o varianta de animatie a acestuia.

Cantecul face parte de pe albumul de sarbatori lansat de Bieber, Under the Mistletoe, care a fost lansat in luna noiembrie, si de atunci am tot beneficiat de piese si videoclipuri pentru piesele de pe acest material.

Din clip nu puteau lipsi momentele de dans, insa se pare ca personajul principal, Santa Claus, nu face act de prezenta. In schimb, suntem dusi in atelierul unde se fac toate cadourile pentru Craciun. Haideti sa urmarim impreuna videoclipul.

Acum cateva zile a fost lansat si videoclipul All I Want for Christmas Is You, alaturi de Mariah Carey, pe care il puteti revedea aici. In caz ca nu mai tineti minte, varianta animata a Santa Claus is Coming to Town a aparut la inceputul lunii noiembrie (check it out  here). 

Si Michael Buble, conationalul lui Bieber, a lansat o varianta a acestei piese, insa intr-o versiune mult mai apropiata de spiritul sarbatorilor. Pentru comparatie o puteti asculta aici

Va place videoclipul? Mai suportati inca un cantec de Craciun marca Bieber?


4 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL