Justin Bieber feat Boyz II Men - Fa la la (videoclip)

Justin Bieber a lansat un nou videoclip pentru una dintre piesele albumului Under The Mistletoe. Fa La La este o colaborare cu Boyz II Men, care se alatura astfel altor nume de pe acest material ca Usher, Busta Rhymes, Mariah Carey si The Band Perry.

Videoclipul e destul de simplu, filmat alb-negru, dar mai e important e mesajul, pentru ca oricum nu vrem nimic flashy de sarbatori. Despre aceasta colaborare Bieber a spus ca obisnuia sa ii asculte si sa exerseze pe piesele lor, in timp ce Boyz II Men au declarat ca a fost o placere si ar trebui sa mai colaboreze, mai devreme sau mai tarziu.

Piese de pe albumul Under the Mistletoe au tot aparut pe net, asa ca nu e nici o noutate. Sa vedem totusi videoclipul pentru Fa La La. 

Va povesteam de alte doua videoclipuri aparute pentru piesele de pe albumul Under the Mistletoe: Santa's Coming to Town si Mistletoe. Daca vreti sa reascultati, dati play la piesa cu  Usher, The Christmas Song, iar pentru comparatie ascultati-l pe Michael Buble, compatriotul lui Bieber, cu o alta versiune de Santa's Coming to Town


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL